Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un treball d’Ivet Pubill, alumna de l’Institut de Flix, guanya el IV Concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre

24 maig 2013 · Noticies

web 1El treball “Disseny d’un panell informatiu alimentat amb energia fotovoltaica a Ascó, Ribera d’Ebre”, de l’alumna de l’Institut de Flix Ivet Pubill Ambrós, fou el guanyador del IV Concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat sobre la Ribera d’Ebre. Els dos treballs finalistes foren “Risc, perillositat i exposició sísmica a la població de Tivissa”, de Sara Pena Castellnou, de l’Institut Julio Antonio, de Móra d’Ebre; i “Estudi dels rellotges de torre de la Ribera d’Ebre. Mecànica i tecnologia a partir del s. XIX”, de Jordi Castellví Soriano, de l’Institut de Flix.

El veredicte es va conèixer divendres, 24 de maig, a mitja tarda, en un acte celebrat a les dependències del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, que estigué presidit pel vicepresident i conseller de Cultura del Consell Comarcal, Ferran Bladé, i el president del CERE, Josep Antoni Collazos. Així mateix, entre el públic, hi eren presents els autors dels diversos treballs que optaven al premi i professors dels respectius centres d’ensenyament i tanmateix familiars d’alguns dels alumnes.

En aquesta edició del concurs van participar-hi un total de dotze treballs, procedents dels instituts Julio Antonio, de Móra d’Ebre; Ramon Berenguer IV, d’Amposta; Martí i Franquès, de Tarragona; i l’Institut de Flix. El jurat va estar constituït per Josep Moragrega, Teresa Castelló i Montserrat Anguera; aquesta última fou l’encarregada de llegir l’acta del veredicte.

Els premis consisteixen en una beca de 300 euros per al treball guanyador, i la subscripció gratuïta durant dos anys a les publicacions del CERE tant per qui ha estat l’autora del treball guanyador, com per als dos finalistes. En aquesta edició, també s’ha lliurat als finalistes dos publicacions del CERE. A més, els tutors de l’alumnat guardonat rebran un diploma acreditatiu de reconeixement.

Tanmateix, es publicaran tots tres treballs a la pàgina web del CERE dos mesos després de l’atorgament dels premis.

web 3

web 2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: