Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre inicia una nova experiència formativa dirigida a joves de l’Institut “Julio Antonio” en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA

21 maig 2013 · Noticies

Per segon any consecutiu a la comarca de la Ribera d’Ebre hi ha un Dispositiu d’inserció laboral per a col·lectius amb dificultats especials en el marc del  projecte Treball a les 7 comarques, subvencionat pel SOC i cofinançat pel FSE

taller dispositiu iesEl Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre  han iniciat una nova experiència formativa dirigida a joves impartida pel personal tècnic d’inserció i d’orientació laboral del Dispositiu d’inserció laboral per a col·lectius amb dificultats especials a la Ribera d’Ebre.

Aquesta experiència consisteix en plantejar als alumnes diferents dinàmiques relacionades amb diversos moments laborals i en diferents ocupacions on el/la jove haurà de resoldre les dificultats plantejades posant en joc diferents competències transversals, millorant així el seu procés formatiu i d’inserció social i laboral futur.

Aquests onze tallers s’estan portant a terme amb els alumnes de l’Aula Oberta i de l’Aula de PQPI de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre durant els mesos d’Abril, Maig i Juny.

Aquesta experiència també s’ha dut a terme a l’Institut de Flix dins de la setmana cultural amb un Taller dirigit als joves de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Batxillerat amb l’objectiu d’abordar alguna de les situacions en què els alumnes es poden trobar en el moment d’incorporar-se per primera vegada al mercat laboral i el proper curs escolar es duran a terme la resta d’aquests tallers per als alumnes dels Cicles Formatius.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: