Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comencen a Flix els seminaris de cooperació entre els agents turístics i els productors agroalimentaris de la Ribera d’Ebre amb èxit de participació

29 abril 2013 · Noticies

web 1Seminari Flix2En el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques s’estan portant a terme diferents accions amb l’objectiu de dinamitzar turísticament la comarca

La passada setmana es va portar a terme a la població de Flix el primer seminari formatiu, d’un total de 5, que pretenen millorar la cooperació entre els agents turístics de la comarca de la Ribera d’Ebre i els productors agroalimentaris. L’activitat s’emmarca dins del projecte Ribera d’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb el suport del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i dels FSE (Fons Socials Europeus).

Els seminaris combinen d’una banda visites al territori per conèixer recursos, itineraris i empreses, i d’una altra banda una part formativa sobre tendències vacacionals, exemples de bones pràctiques empresarials, iniciatives innovadores, etc.

En aquesta primera edició del seminari es va comptar amb més d’una vintena de participants sent majoritàriament empresaris de la comarca lligats al sector turístic.

La resta de seminaris seguiran la següent temàtica: Miravet, Navegació fluvial, Serra de Llaberia i Muntanyes de Tivissa-GR7 i GR-99. Els seminaris tindran una freqüència mensual i mantindran el mateix format davant la valoració positiva feta pels participants.

Seminari Flix1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: