Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Productors de fruita de pinyol de la Ribera d’Ebre i destacats distribuïdors del país trenquen barreres per fomentar la competitivitat del sector

22 abril 2013 · Noticies

22-04-13 web 1 Sessio treball fruita dolça amb compradors 1Per aconseguir-ho es va portar a terme una jornada de networking entre els productors i sis dels retailers de fruita més rellevants de Catalunya i València.

En el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques i, concretament, dins de l’acció “Proveïdor de Primer Nivell” de fruita dolça, impulsat amb el suport del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i dels FSE (Fons Socials Europeus), el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va organitzar a Móra la Nova una jornada de networking amb la participació dels principals productors de fruita de pinyol de la comarca i de sis destacades empreses distribuïdores.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, va donar la benvinguda als assistents tot ressaltant el compromís per part de l’ens comarcal de treballar per millorar la competitivitat del sector de la fruita dolça de pinyol que destaca especialment per la seva extraordinària qualitat.

El networking va comptar amb la participació de quatre empreses productores: Cerima Cherries i Fruites Perelló de Tivissa i Grup Fruiter i La Coma de Benissanet, i de sis empreses distribuïdores de primer nivell, totes altament reconegudes entre Catalunya i València:  Bon Preu, Condis, Miquel Alimentació, Casa Ametller, Consum i Servifruit Gomab.

La jornada va perseguir un doble objectiu: que els productors coneguessin de primera mà als distribuïdors de primer nivell i els seus criteris de compra en relació a la fruita en general i de pinyol en particular; i que es poguessin entrevistar amb tots els compradors de manera individual per poder intercanviar impressions i establir relacions professionals.

El projecte “Proveïdor de Primer Nivell” de fruita dolça no és ni l’únic ni última activitat que s’ha dut a terme per fomentar la competitivitat del sector. Aquest mateix mes d’abril, moltes de les empreses productores participants al networking van formar part d’un viatge de desenvolupament de negoci a Rússia, on algunes d’elles van tancar acords comercials.  Aquest viatge de prospecció comercial a Rússia també s’emmarca en el projecte Ribera d’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

22-04-13 web 2 Sessio treball fruita dolça amb compradors 1

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: