Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ginestar acull la commemoració del Dia Internacional de les Dones, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

13 març 2013 · Noticies

Dotze dones de la comarca reben el reconeixement institucional a la seva trajectòria vital

web 1La sala d’Espectacles de Ginestar ha acollit la celebració del Dia Internacional de les Dones, amb el tradicional reconeixement a la trajectòria vital d’una dona de cada municipi de la comarca. Aquest acte, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha arribat enguany a la seva sisena edició i ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Ginestar i amb el suport de l’Institut Català de les Dones, de l’Ajuntament de Ginestar  i de les Associacions de Dones de la Ribera d’Ebre.

Durant la celebració d’aquest acte s’ha fet un homenatge a aquelles dones triades per les diferents associacions de dones de la Ribera d’Ebre, que representen els valors de la diada com l’esforç, l’altruisme o la capacitat de treballar intensament en situacions adverses tant en l’àmbit familiar com laboral.

La consellera comarcal i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha estat l’encarregada de llegir la Declaració institucional del Govern de la Generalitat, i el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha tancat l’acte amb un reconeixement i agraïment als professionals que, des de l’ens comarcal, treballen en els diferents àmbits de l’atenció i servei a les persones.

En aquesta edició, les dones que han rebut el reconeixement han estat:

 • Associació de Dones d’Ascó: Carmen Ribes
 • Associació de Dones de Benissanet: M. Carme Joan
 • Associació de Dones de Garcia: Mercè Miró
 • Associació de Dones de Miravet: M. Carmen Parreu
 • Associació de Dones de Móra d’Ebre: Juanita Gurrera
 • Associació de Dones de Móra la Nova: M. Carmen Font
 • Associació de Dones de Palma d’Ebre: Dolores Hidalgo
 • Associació de Dones de Rasquera: Maria Moreso
 • Associació de Dones de Riba-roja: Teresina García
 • Associació de Dones de Tivissa: Dolores Piñol
 • Associació de Dones de Vinebre: Rosa Mari Servelló
 • Associació de Dones de Ginestar: Marisol Poll

web 3web 2

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: