Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre promociona els productes agroalimentaris de la comarca a El Corte Inglés Diagonal de Barcelona

13 març 2013 · Noticies

La iniciativa s’ha desenvolupat en el marc de la Mostra de productes de qualitat de Catalunya i ha comptat amb la participació de 18 empreses de la Ribera d’Ebre  

07-03-13 web 1 Presentacio productes RE El Corte Inglés 2Un total de 18 empreses de la Ribera d’Ebre, cellers vitivinícoles, oleïcultors, i altres productors agroalimentaris artesans, han estat presents i participat a la Mostra de productes de qualitat de Catalunya que ha tingut lloc a la cinquena planta d’El Corte Inglés de Diagonal a Barcelona, fins al passat 9 de març. La mostra és el resultat de l’entesa i col·laboració entre El Corte Inglés i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre que s’ha encarregat de coordinar i impulsar la participació de les empreses en aquesta iniciativa, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

07-03-13 web 3 Presentacio productes RE El Corte Inglés 2En el marc d’aquesta mostra, el passat dia 7 de març va tenir lloc un acte institucional amb l’assistència de prop d’un centenar de persones, amb l’objectiu de promocionar els productes de la comarca, com l’oli, el vi, el formatge, els dolços, i la clotxa.

La vicepresidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, va destacar els actius culturals, turístics i gastronòmics de la comarca i va agrair “l’oportunitat de promocionar els nostres productes en un aparador excepcional com és El Corte Inglés”. Gemma Carim va convidar els assistents a “conèixer de primera mà els actius de la Riber a d’Ebre”. 

L’acte també va servir per donar a conèixer els assistents les diferents opcions turístiques i gastronòmiques que ofereix la Ribera d’Ebre. A més, es va oferir un tast guiat d’olis de les varietats més representatives de la comarca, un maridatge de la cervesa Anjub amb els formatges de la Serra del Tormo, i també diversos maridatges de plats típics de la comarca amb diversos vins presents a la mostra.

07-03-13 web 2 Presentacio productes RE El Corte Inglés 2L’enòloga Sandra Rico i diversos restauradors de la comarca van presentar plats com la clotxa, un estofat de carn de senglar i porc amb fesols, o un pastís de garrofa maridat amb vimblanc del celler Molí de Rué de Vinebre.

Finalitzada la sessió, els organitzadors van reconèixer l’encert de la presentació, tant pel seu contingut com pel dinamisme i qualitat de la mateixa.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: