Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de Ribera d’Ebre presenta les conclusions dels projectes realitzats el 2012 per potenciar la competitivitat de les empreses de fruita dolça i oli

27 febrer 2013 · Noticies

Els projectes s’han dut a terme en el marc del projecte de “Treball a les 7 Comarques”, subvencionat pel SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) i cofinançat pel Fons Social Europeu

salaprensa2_912

La seu del Consell Comarcal de Ribera d’Ebre ha acollit la presentació pública de les conclusions dels projectes realitzats al 2012 en els sectors de la fruita dolça i l’oli. Ambdues indústries són les que concentren una major massa crítica dins el sector agroalimentari de la comarca. L’objectiu dels projectes desenvolupats es centrava en potenciar la competitivitat d’ambdues tipologies d’empreses així com establir actuacions que els permetin incrementar la seva rendibilitat a llarg termini.
La presentació ha servit per explicar les principals conclusions i plans de treball resultants dels projectes realitzats en el període del 2012, com a resultat d’un procés iniciat l’any 2011. Concretament, s’ha donat especial rellevància a les actuacions que es deriven d’aquest procediment, atès que seran els punts de partida cap a una evolució de tres projectes pel sector: el “Projecte d’entrada a Rússia per les empreses de fruita dolça de la Ribera d’Ebre”, el “Projecte per augmentar la facturació com a proveïdor de primer nivell país en fruita de pinyol” i per últim el “Projecte per la optimització de costos de les empreses oleícoles”. Es tracta de tres projecte que es desenvoluparan al llarg d’aquest any 2013.

salaprensa_912El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport del SOC i els Fons Socials Europeus, porta treballant de manera proactiva amb el sector agroalimentari des del 2011. Alhora, totes les accions portades a terme han sorgit a partir d’un procés d’acompanyament i anàlisi amb les empreses pertanyents al sector.

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: