Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Comencen els “Seminaris de professionalització del sector agroalimentari en l’àmbit de l’exportació”, organitzats pels Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

27 febrer 2013 · Noticies

salaprensa_910

Millorar la competitivitat del sector agroalimentari és l’objectiu principal d’aquests seminaris de professionalització, especialment, en l’àmbit de l’exportació. El moment actual requereix que les empreses comencin a plantejar-se la internacionalització com una possible sortida per millorar el seu posicionament davant del mercat en el que operen.

La inauguració dels seminaris, a càrrec del Conseller de l’Àrea de promoció econòmica, Francesc Acero, ha posat de manifest l’interès del sector agroalimentari de la Ribera d’Ebre, amb la participació de quinze empresaris.

Durant la inauguració, Francesc Acero, ha reiterat el compromís de l’equip de govern en donar tot el suport necessari per poder posar a disposició de les empreses del sector aquelles eines necessàries per millorar la seva situació actual. “Tots sabem que a la Ribera d’Ebre fem un bon producte de qualitat però hem de ser capaços de comercialitzar-lo de la millor manera”, ha dit Francesc Acero

Els set seminaris, de quatre hores de durada, d’estratègies comercials i tècniques de venda en el sector agroalimentari es fan en el marc del projecte Treball a les 7 comarques “Ribera d’Ebre VIVA” i estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: