Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Divuit empreses de la Ribera d’Ebre promocionen els seus productes agroalimentaris a El Corte Inglés Diagonal de Barcelona

8 febrer 2013 · Noticies

Un total de 18 empreses de la Ribera d’Ebre, entre les quals hi ha cellers vitivinícoles, oleïcultors, i altres productors agroalimentaris artesans, han confirmat la seva presència i participació a una Mostra de productes de qualitat de Catalunya que tindrà lloc a la cinquena planta d’El Corte Inglés de Diagonal a Barcelona, a partir d’avui i fins al 9 de març.

La mostra és el resultat de l’entesa i col·laboració entre El Corte Inglés i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre que s’ha encarregat de coordinar i impulsar la participació de les empreses en aquesta iniciativa.

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha destacat que “aquesta iniciativa és una expressió més del compromís del govern comarcal per promocionar els productes agroalimentaris de la comarca i, en aquest cas, en el marc d’un aparador excepcional com és El Corte Inglés”. Jardí ha afegit que “també s’aprofitarà aquesta mostra per donar a conèixer els actius culturals, gastronòmics, paisatgístics i turístics de la Ribera d’Ebre a un públic que tenim molt prop de casa”.

En aquesta mostra de productes agroalimentaris de qualitat també hi participaran altres comarques de Catalunya. A més, el proper dia 7 de març, en el marc de la mostra, tindrà lloc una presentació dels productes de la Ribera d’Ebre que inclourà un maridatge entre productes de la comarca i un tast de vins .

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: