Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Oberta la convocatòria 2012 dels ajuts LEADER per a la creació, ampliació i millora d’empreses

30 gener 2013 · Noticies

El dia 28 de desembre de 2012, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de Catalunya va aprovar les bases reguladores dels ajuts per a la diversificació econòmica de les zones rurals del programa Leader de Catalunya i va convocar els ajuts corresponents a l’any 2012.

Segons aquestes bases, el Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques, organisme encarregat de l’aplicació de la metodologia Leader a les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, té una dotació pressupostària de 1.078.850,00 euros i el termini de presentació de sol•licituds finalitza el dia 20 de febrer.

Aquests ajuts es destinen a fomentar la creació, ampliació i millora d’empreses a tots els municipis de les comarques de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta, mitjançant inversions que generin activitat econòmica en el món rural, fomentant la creació i/o el manteniment de llocs de treball, principalment de dones i joves.

El ajuts productius s’agrupen en tres mesures:

1. La mesura de “Millora dels processos de transformació i comercialització dels productes agraris inclosos en l’annex 1 del Tractat CE” que preveu la creació, ampliació i/o millora de microempreses, petites o mitjanes empreses agroalimentàries.

2. La mesura de “Creació i desenvolupament de microempreses”, per poder donar cobertura a les microempreses industrials i de serveis.

3. La mesura de “Foment d’activitats turístiques” que engloba la creació, ampliació i/o millora d’establiments turístics de capacitat reduïda o d’empreses d’activitats d’oci.

L’import de l’ajut pot arribar fins un 40% de la inversió subvencionable.

Per més informació trucar al Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques; 977 402 792 – 977 421 926 o enviar correu electrònic al info@cisriberaebre-terraalta.org

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: