Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El president del Consell Comarcal participa a la Torre de l’Espanyol en l’homenatge a l’avi centenari Ramon Gil

18 gener 2013 · Noticies

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha lliurat aquest matí a la Torre de l’Espanyol un obsequi a l’avi centenari Ramon Gil. La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, també l’hi ha lliurat la Medalla Centenària del Departament. L’acte s’ha celebrat a la sala d’actes de l’Ajuntament de la Torre de l’Espanyol, amb l’assistència i participació de familiars, amics i veïns del municipi. També hi ha assistit l’alcalde del municipi, Eduard Masip.

Ramon Gil i Bargalló va néixer el 12 de gener de 1913 a la Serra d’Almos (Tivissa). Durant la guerra va conèixer la seva dona i s’hi va casar. Ha treballat de pagès al seu poble, tot i que també passà un temps a Barcelona, on va treballar en una taverna. Actualment conviu amb el seu fill i la seva nora i també té una néta i dos besnéts.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol•licitud corresponent.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: