Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Més d’un centenar de cantaires participen a la XIX Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre organitzada pel Consell Comarcal

2 desembre 2012 · Noticies

El Teatre Municipal La Llanterna de Móra d’Ebre ha acollit la XIX Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i el suport de l’Associació Nuclear Ascó Vandellòs (ANAV), que ha comptat amb la participació de més d’un centenar de cantaires i una nombrosa assistència de públic que va omplir el teatre.
En aquesta edició han participat a la Mostra l’Orfeó Tivissà, dirigit per Manel Castellnou; la Coral de Rasquera, dirigida per Dàmaris Rodríguez; la Coral Decibels, dirigida per Antony Doyle; les Veus de Riba-roja; i el Cor l’Aubadera de Móra d’Ebre, dirigit per Robert Faltus.
El concert de la mostra ha finalitzat amb dues peces musicals, “Rossinyol” i “El Cant de la Senyera”, a càrrec de totes les corals juntes que, sota la direcció de Robert Faltus.
Cal recordar que la Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre és una activitat cultural molt arrelada a la comarca, com ho demostra el nombre d’edicions realitzades fins ara. L’edició anterior va tenir lloc l’octubre de l’any passat, a l’església parroquial d’Ascó.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: