Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Més de 40 persones participen al taller d’orientació laboral organitzat pel Consell Comarcal dins del projecte Ribera d’Ebre VIVA

19 novembre 2012 · Noticies

El Dispositiu d’Inserció laboral per a col·lectius amb dificultats especials a la Ribera d’Ebre és un projecte impulsat pel Consell Comarcal amb el suport dels ajuntaments, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu, en el marc del projecte Treball a les 7 comarques.
El dispositiu es va posar en marxa a començaments d’aquest any amb un doble objectiu: garantir el suport continuat a les persones amb més dificultats per trobar feina i donar suport a les empreses de la comarca en la selecció de personal perquè els permeti millorar la seva productivitat.
Actualment s’han atès 179 persones, de les quals un centenar participen activament, i s’han visitat 80 empreses del territori per conèixer quines són les seves necessitats en termes de contractació, de les quals 40 disposaran d’un mapa ocupacional abans de finalitzar l’any.
Durant el matí d’avui i al Centre d’empreses La Ribera de Flix s’ha realitzat un taller d’orientació laboral en el que l’empresa Adecco i el personal tècnic del projecte Ribera d’Ebre VIVA del Consell Comarcal han donat a conèixer als assistents les eines necessàries per passar de manera satisfactòria un procés de selecció. Aquest taller ha reforçat les tasques que desenvolupen les tècniques de l’empresa Insercoop amb els usuaris del Dispositiu.
Montse Forcades, consellera de l’Àrea de promoció econòmica del Consell comarcal i Francesc Barbero, regidor de l’Ajuntament de Flix, han valorat molt positivament l’impacte del Dispositiu a la comarca. La consellera ha anunciat que hi ha la voluntat política de donar continuïtat al Dispositiu d’inserció laboral.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: