Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta i l’empresa CESPA SA signen el contracte del servei de recollida i transport de residus sòlids urbans

29 octubre 2012 · Noticies

“Un millor servei i a un millor preu, per continuar sent el lloc de Catalunya on millor es recull la brossa”. Amb aquestes paraules ha resumit el president del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, Jordi Jardí, el contracte signat amb l’empresa CESPA SA pel servei de recollida i transport de residus sòlids urbans i de gestió de les deixalleries municipals de les comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta.
El president del consorci ha recordat que “un dels compromisos d’aquesta legislatura era externalitzar el servei de recollida de la brossa per aconseguir un millor servei i un millor preu sobre el millor preu existent actualment a Catalunya”. Segons Jordi Jardí, aquest contracte possibilita que “encara es rebaixi un 10 per cent més sobre el millor preu de Catalunya”. Jardí ha recordat que al concurs es van presentar quatre empreses i que s’ha escollit CESPA SA per la seva millor oferta. A més, el president del consorci ha agraït la confiança dels alcaldes consorciats i la participació dels tècnics que han fet possible aquest contracte de servei.
Cal recordar que el passat 26 de setembre, la Junta de Govern del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta va adjudicar a l’empresa CESPA SA la concessió del servei de recollida i transport de residus sòlids urbans i la gestió de les deixalleries pels propers quatre anys, amb un import pel 2013 d’un milió cent quaranta-nou mil tres-cents vint-i-quatre euros amb seixanta-nou cèntims (1.149.324,69) IVA exclòs. Aquest servei s’iniciarà a partir del dia 1 de gener de 2013.
Per la seva part, el director territorial de CESPA SA a Catalunya, Narcís Llongarriu, ha explicat que CESPA SA és una empresa de serveis mediambientals, amb seu a Barcelona i a Valls, que es va crear l’any 1970. Narcís Llongarriu també ha fet referència al compromís de l’empresa CESPA SA “per millorar la gestió mediambiental dels municipis de les tres comarques” i també “per millorar l’alta qualitat del servei actual”.
En l’actualitat, el Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les Comarques de la Ribera d’Ebre, el Priorat i la Terra Alta, presta el servei a tots els municipis de les tres comarques, a excepció d’Ascó, Móra d’Ebre i Móra la Nova. El president del consorci ha reiterat la seva voluntat de treballar per reincorporar a aquest organisme els ajuntaments que ara no en formen part.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: