Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La vicepresidenta del Govern inaugura la 181 Fira Agrícola. Ramadera i Industrial de Móra la Nova

25 octubre 2012 · Noticies

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha presidit la inauguració de la 181a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova. La vicepresidenta ha estat acompanyat per l’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, i diversos consellers comarcals, alcaldes i regidors de la comarca.
Durant l’acte d’inauguració de la fira, la vicepresidenta ha presidit el lliurament dels premis dels concursos literaris i de vins. Posteriorment, i acompanyada per les autoritats, Joana Ortega ha fet el tradicional recorregut per les instal•lacions de la Fira. A la seva arribada a l’estand del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, La vicepresidenta del Govern català ha estat rebuda pel president de l’ens comarcal, Jordi Jardí, i per diversos consellers comarcals i alcaldes de la comarca.
En declaracions als mitjans de comunicació, Joana Ortega ha fet referència a la situació d’impagament a les farmàcies com una conseqüència més de la demora del fons de liquiditat per part del govern espanyol que agreuja la situació dels comptes de la Generalitat, i també ha lamentat “el greuge” d’inversió en infraestructures a Catalunya que preveuen els pressupostos generals de l’Estat per l’any vinent. Per corregir aquests dèficits i defensar els interessos catalans, Ortega considera que el país ha de tenir “una veu pròpia i més forta a Europa”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: