Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els empresaris del sector oleícola de la Ribera d’Ebre participen en una jornada de treball amb l’objectiu de debatre els reptes estratègics del sector

18 setembre 2012 · Noticies

La jornada de treball va tenir lloc el passat 18 de setembre a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i va comptar amb la presència de 16 empreses del sector, representatives de més del 95% del volum de producció d’oli de la Ribera d’Ebre.
Els objectius que es pretenien assolir amb la jornada eren: definir actuacions per reforçar la posició competitiva de les empreses oleícoles i concretar les properes accions per a materialitzar les oportunitats de negoci identificades al llarg del projecte.
Durant quasi tres hores es va obrir un debat a on els empresaris van posar en comú els reptes i idees per afavorir el posicionament i competitivitat de les seves empreses, com per exemple, l’obertura de nous mercats que va ser una de les propostes unànimes, concretament cap al mercat rus, així com, l’optimització de la producció per implantar models de recol·lecció més eficients.
La jornada va concloure amb l’exposició, per part de la consultora Cluster Development, de dos diferents oportunitats de negoci derivada de possibles clientes potencials interessats en l’oli de la Ribera detectats gràcies al projecte que s’ha estat treballant al llarg d’aquest any.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: