Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Maria Grau, de la Torre de l’Espanyol, escollida Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2012

21 agost 2012 · Noticies

Aquest dimarts 21 d’agost, la plaça de la Cultura de Móra d’Ebre ha estat l’escenari de la celebració de l’edició d’aquest any de la Festa de l’Avi i l’Àvia comarcals de la Ribera d’Ebre, organitzada per l’Associació de Jubilats de Móra d’Ebre, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. L’acte ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, així com diversos consellers comarcals, alcaldes i regidors de la comarca, altres autoritats locals i comarcals, representants de les associacions de jubilats de la comarca, i familiars i amics dels avis.
La festa ha tingut lloc en el marc d’un sopar que ha inclòs el reconeixement als avis i àvies proposats per les diferents associacions de jubilats de la comarca i la proclamació de l’àvia comarcal escollida entre les persones proposades per aquestes entitats.
En aquest edició, els representants de les associacions de jubilats i pensionistes de la comarca han escollit Àvia Comarcal de la Ribera d’Ebre 2012 a Maria Grau, de 93 anys i veïna de la Torre de l’Espanyol. Els organitzadors de la festa han destacat que Maria Grau és una de les persones més cultes del seu poble, que sempre està al corrent de l’actualitat, que ha lluitat tota la vida incansablement per pal•liar la manca de recursos familiars i amb molta afició per la lectura de llibres.
En aquesta edició, la Festa de l’Avi i l’Àvia comarcals de la Ribera d’Ebre ha finalitzat amb l’espectacle d’humor “Marit i Muller, quin merder!”, amb Mayte Carreres i Jack Carmelo.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: