Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Parlament de Catalunya referma la decisió del Consell d’Alcaldes de la Ribera d’Ebre

20 juliol 2012 · Noticies

En relació a la moció aprovada ahir al Parlament de Catalunya per CiU, PSC, ICV-EUIA i ERC i el vot en contra del PP, on s’exigeix al govern espanyol la descontaminació del pantà de Flix i l’acceleració de les obres pendents que afecten les captacions d’aigua de boca dels municipis que beuen aigua de l’Ebre per disposar d’alternatives d’abastament segures en cas d’accident, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha mostrat la seva satisfacció “perquè el Parlament de Catalunya coincideix plenament amb els acords assolits al darrer Consell d’Alcaldes de la Ribera d’Ebre”.
Segons Jardí, “des de la Ribera d’Ebre tenim molt clar que la descontaminació del pantà de Flix és una obra pionera i cabdal, i referent mundial en aquest tipus d’activitat, però els alcaldes de la comarca hem reclamat l’acceleració i priorització de les obres que afecten les captacions d’aigua de boca perquè no es poden fer segons quines coses sense les garanties absolutes que no passarà res: la seguretat de les persones ha de prevaldre damunt de tot”.
En aquest sentit, el president comarcal de la Ribera d’Ebre ha reiterat que “seguirem treballant en la línia dels acords assolits al Consell d’Alcaldes i celebrem que el Parlament de Catalunya coincideixi amb els nostres posicionaments”. A més, Jordi Jardí ha volgut afegir un “missatge de tranquil·litat a la població perquè tant des del Parlament com des de la Ribera d’Ebre es prioritza la seguretat de tots”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: