Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

21 participants al curs sobre gestió d’una empresa pròpia en el sector agroalimentari

5 juny 2012 · Noticies

Potenciar la professionalització en la gestió de les empreses i motivar l’emprenedoria de la gent de la comarca relacionada amb el sector agroalimentari són els objectius principals del curs “Gestió d’una empresa pròpia en el sector agroalimentari”, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i inaugurat aquesta setmana.
La inauguració del curs, a càrrec del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha evidenciat l’interès demostrat per les vint-i-una persones que hi participen, relacionades directament amb el sector agrícola de la comarca. Durant la inauguració del curs, que té una durada de 80 hores, Jordi Jardí ha reiterat “el compromís de l’equip de govern comarcal per posar els mitjans necessaris i adients que el sector agroalimentari necessita i demana” i ha qualificat els assistents al curs com “aixecadors del país”.
El president comarcal també ha fet referència al potencial “important” del sector agroalimentari de la comarca que permet diversificar l’economia comarcal. Jordi Jardí ha insistit en la necessitat de professionalitzar la gestió de les empreses per ser competitives i ha recordat el recent viatge d’empresaris de la fruita dolça a Holanda i els 42 expedients aprovats pel Consorci Intercomarcal d’Inciatives Socioeconòmiques (CIS) que comportaran una inversió de més de 5,7 MEUR per les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. “Des del Consell acompanyarem les empreses on vulguin i posarem al seu abast tots els mitjans que puguem perquè no serem els polítics qui traurem el país de la crisi sinó la gent que s’hi juga la pell”, ha conclòs Jordi Jardí.
El curs s’ha dissenyat per donar als participants els coneixements necessaris per crear una empresa agroalimentària o gestionar-la, oferint l’aprenentatge des de diferents vessants: producte, qualitat, comercialització, canals de distribució, rendibilitat d’una inversió, finançament, etc. El curs forma part del projecte “Treball a les 7 comarques: Ribera d’Ebre VIVA”, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: