Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal reuneix a les empreses de fruita dolça de la Ribera d’Ebre per posar en comú els reptes estratègics del sector

10 maig 2012 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (CCRE) amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançament del Fons Social Europeu, està realitzant un projecte per ajudar a reforçar el sector de la fruita dolça a la nostra comarca. En el marc d’aquest treball, representants d’empreses de referència en el sector de la fruita dolça de la comarca, acompanyats per representants del Consell Comarcal, van realitzar un viatge a Holanda per conèixer com competeixen les empreses líders del sector, dins del marc del projecte “Treball a les 7 comarques”.

Per aquest motiu, s’ha convocat, a la seu del Consell Comarcal, a totes les empreses productores de fruita dolça de la Riberera d’Ebre per donar a conèixer les conclusions que es desprenen del viatge a Holanda i quins són els reptes i les tendències de futur de les empreses que competeixen en el sector.

Durant la reunió, que ha comptat amb l’assistència i participació del president del CCRE, Jordi Jardí i dels consellers Antonio Suárez i Francesc Acero, s’han marcat com a objectius per al clúster de la Ribera d’Ebre, entre d’altres, arribar a la gran distribució d’Europa d’una forma més avantatjosa, fent desaparèixer el nombre d’intermediaris i poder passar a ser un proveïdor de primer nivell en el mercat internacional de la fruita dolça, principalment de les varietats paraguaios, préssecs, nectarines i cireres.

Durant la reunió, també s’ha acordat que properament es formarà un grup de treball amb les empreses de fruita dolça de la comarca que vulguin iniciar aquest procés de canvi, recolzats per l’equip tècnic de l’Àrea de promoció econòmica del Consell Comarcal de la Ribera i els consultors de l’empresa Cluster Development.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: