Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre celebra la seva assemblea general ordinària

28 març 2012 · Noticies

El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Ribera d’Ebre ha celebrat la seva assemblea general ordinària amb l’assistència i participació dels diferents delegats de les associacions de jubilats i pensionistes dels pobles de la comarca. A l’assemblea, presidida pel president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, també hi ha participat la consellera comarcal d’entitats i associacions, Gemma Carim, i els tècnics comarcals de l’àrea de serveis a les persones.
El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i del Consell Consultiu de la Gent Gran, Jordi Jardí, ha explicat als assistents “la voluntat de l’actual equip de govern comarcal de millorar el funcionament del Consell Consultiu”, com a eina que afavoreix l’associacionisme i la cooperació entre entitats de la comarca. El president comarcal ha posat a disposició de les associacions els diferents serveis tècnics comarcals, i ha avançat que l’ens comarcal farà un reconeixement anual “a les entitats que desenvolupin activitats i projectes singulars que es puguin aplicar a la resta de la comarca”.
Durant l’assemblea també s’ha informat que el 2012 és l’Any Europeu de l’Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional i s’ha instat els assistents a impulsar iniciatives i projectes per promoure l’envelliment actiu. En aquest sentit, s’ha avançat que el proper 7 de juliol es farà una trobada de treball a la Ribera d’Ebre, organitzada per la Secretaria de Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya.
Un altre dels temes tractats ha estat l’organització de la tradicional Festa de l’Avi Comarcal de la Ribera d’Ebre. En aquest sentit, l’assemblea ha acordat que la festa de l’Avi Comarcal 2012 es faci a Móra d’Ebre i que els anys imparells la festa es traslladi al poble de la comarca que ho demani.
Finalitzada l’assemblea, el vicepresident de l’entitat, Joan-Antoni Cutchet, ha destacat la voluntat de treball dels assistents “no per competir sinó per compartir i participar”. Segons Cutchet, el treball organitzat “amb polítics, tècnics i representants de tots les associacions de gent gran, de banda i banda de riu, ha d’unir a tots per bastir un futur més esperançador”.
Per la seva part, el delegat-nat de l’assemblea, Roland Ribera, ha destacat les diferents iniciatives proposades pels delegats com cursos d’internet, celebracions, ajudes socials, i viatges. Ribera ha valorat molt positivament “la capacitat i delicadesa” de l’equip de tècnics comarcals i la disponibilitat del nou equip de govern del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: