Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Molta participació a la Jornada Artur Bladé 2012 celebrada a Benissanet

26 març 2012 · Noticies

Benissanet ha celebrat aquest passat dissabte la Jornada Artur Bladé i Desumvila 2012, amb la participació de més de cinquanta persones.
La jornada ha inclòs una ruta literària amb audició de textos de l’escriptor riberenc, la ponència “Artur Bladé o la literatura contra l’oblit”, a càrrec del filòleg Abraham Mohino; i la taula rodona “Artur Bladé i Francesc Pujols: figures relacionades”, moderada pel periodista Joan Launes, que ha comptat amb la participació de l’escriptor Sam Abrams i del filòleg Anton M. Espadaler.
La cloenda de la jornada ha tingut la participació de la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim; Artur Bladé i Font, fill de l’escriptor; Josep Antoni Collazos, vicepresident del CERE, i Mireia Grangé, presidenta de l’Associació Artur Bladé que ha destacat “l’elevat índex de participació” i “el bon nivell de les xerrades impartides”. Grangé ha avançat que la propera edició de la Jornada commemorarà els desè aniversari de la seva celebració.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: