Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Miravet acull la commemoració del Dia Internacional de les Dones, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

9 març 2012 · Noticies

El Casal Municipal de Miravet ha acollit la celebració del Dia Internacional de les Dones, amb el tradicional reconeixement a la trajectòria vital d’una dona de cada municipi de la comarca. Aquest acte, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ha arribat enguany a la seva cinquena edició i ha comptat amb la col•laboració de l’Associació de Dones de Miravet i amb el suport de l’Institut Català de les Dones, de l’Ajuntament de Miravet i de les Associacions de Dones de la Ribera d’Ebre.
Durant la celebració d’aquest acte s’ha fet un homenatge a aquelles dones triades per les diferents associacions de dones de la Ribera d’Ebre, que representen els valors de la diada com l’esforç, l’altruisme o la capacitat de treballar intensament en situacions adverses tant en l’àmbit familiar com laboral.
La consellera comarcal i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim, ha estat l’encarregada de llegir la Declaració institucional del Govern de la Generalitat, i el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha tancat l’acte amb un reconeixement i agraïment als professionals que, des de l’ens comarcal, treballen en els diferents àmbits de l’atenció i servei a les persones.
En aquesta edició, les dones que han rebut el reconeixement han estat:
Associació de Dones d’Ascó: Rosa Grau
Associació de Dones de Benissanet: Francisca Sarroca
Associació de Dones de Garcia: Teresa Jover
Associació de Dones de Ginestar: Josefa Margalef
Associació de Dones de Móra d’Ebre: Antonia Sastre
Associació de Dones de Móra la Nova: Josefina Hernández
Associació de Dones de Palma d’Ebre: Teresina Larrosa
Associació de Dones de Rasquera: Maria Martí
Associació de Dones de Riba-roja: Dàlia Busom
Associació de Dones de la Torre de l’Espanyol: Montserrat Sentís
Associació de Dones de Tivissa: Teresa Saladié
Associació de Dones de Vinebre: Matilde Gómez
Associació de Dones de Miravet: Dominica Fabregat

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: