Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre dóna suport a les Curses de Muntanya que es celebren a la comarca

2 març 2012 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, un any més, dóna suport a les quatre curses de muntanya que es celebren a la comarca, en el marc del 5è Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.
Per aquesta edició, des del Consell, s’ha previst que el suport de l’ens comarcal es concreti en el sorteig de 24 nits en total per a dues persones amb esmorzar inclòs a una casa rural de la comarca. Aquest sorteig es fa entre els participants a cadascuna de les curses de muntanya.
A les dues primeres curses realitzades fins ara a la comarca de la Ribera d’Ebre, els guanyadors d’aquests premis són atletes de Vilassar de Mar, Ginestar, la Sénia, Cambrils, Benissanet, Barcelona, Tortosa, Campredó, Balaguer, Reus i Xerta.
A més, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través de la convocatòria corrent de subvencions per al foment d’activitats, dota cada cursa amb 800 euros i el Consell Esportiu cedeix de forma gratuïta material com pòdiums o arcs, previ dipòsit d’una fiança per assegurar-ne un bon ús.
L’ens comarcal, amb la col·laboració d’ANAV, ha editat una pancarta, amb l’eslògan Descobreix la Ribera!, per divulgar el suport a les curses de muntanya de la Ribera d’Ebre.
Les properes curses a la Ribera d’Ebre seran la de del Camí de Sirga a Móra d’Ebre, el 15 de juliol, i la Cursa de Tivissa, el 14 d’octubre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: