Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els telecentres de la Ribera d’Ebre canvien d’imatge i web

20 febrer 2012 · Noticies

El servei de telecentre de la Ribera d’Ebre estrena nova imatge i nou espai web a Internet (http://www.riberaebre.net/telecentres/) . Desprès d’uns quants anys amb la mateixa imatge, des de juny del 2002, el telecentre ha modernitzat el seu logotip i la seua empremta a la xarxa. El disseny ha anat a càrrec de l’empresa de disseny INT Grup.
En aquest nou espai, s’incorpora informació sobre la xarxa de telecentres municipals que hi ha a la Ribera d’Ebre, les instal·lacions de les que es disposa i els diferents serveis que presten a la ciutadania. Els pilars fonamentals són essencialment tres: els telecentres com a xarxa de punts d’accés a Internet que cobreix tota la comarca, la formació a les persones i treballadors públics i altres serveis TIC que presta la seu del Consell Comarcal.
El nou espai intenta ser una finestra des d’on els ciutadans puguin contemplar els serveis que es realitzen, les activitats que es duen a terme i la formació en TIC que s’imparteix a tots els municipis de la comarca.
L’espai es complementa a més amb una renovada Plataforma de Formació TIC.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: