Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Intercanvi d’experiències sobre serveis i gestió de residus entre el Consell Comarcal del Segrià i el de la Ribera d’Ebre

26 gener 2012 · Noticies

Diversos representants del Consell Comarcal del Segrià, encapçalats pel president d’aquest ens, Pau Cabré, i el gerent, Ferran de Noguera, s’han reunit avui amb el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí. Per part del consell riberenc, també han participat a la reunió el gerent, Gabriel Berganza, i la tècnica, Núria Morera.
Segons ha explicat Jordi Jardí, l’objectiu d’aquesta reunió és “l’intercanvi d’experiències pel que fa a la gestió i el funcionament de diversos serveis comarcals, principalment els relacionats amb la recollida de la brossa i el tractament dels residus”. Jardí ha afegit que les comarques del Segrià i la Ribera d’Ebre, malgrat la gran diferència d’habitants i municipis, es troben “en un procés molt semblant pel que fa la gestió dels residus sòlids urbans i el reciclatge domèstic”.
Cal recordar que la comarca de la Ribera d’Ebre limita al nord amb la comarca lleidatana del Segrià.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: