Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre publica un nou exemplar del seu Butlletí Informatiu

20 gener 2012 · Noticies

L’Arxiu Comarcal de la Ribera d’Ebre ha publicat el seu Butlletí Informatiu –en aquesta ocasió en format digital-, corresponent a l’any 2011, en el qual es detallen els principals ingressos, tractaments arxivístics, així com notícies i activitats desenvolupades pel centre durant l’any que recentment hem tancat. Com sempre, la seva pàgina central està dedicada al comentari d’un document significatiu del centre i la contraportada a una entitat cultural de la comarca –en el present butlletí el Grup Cultural Rasquerà-.
Si desitgeu aprofundir en el seu contingut podeu consultar-lo i descarregar-lo al següent enllaç: http://cultura.gencat.cat/arxius/acre

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: