Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Inici de la implantació del servei eFACT a la Ribera d’Ebre

10 gener 2012 · Noticies

El servei eFACT, és una eina del Consorci Administració Oberta de Catalunya que permet una relació més àgil entre els proveïdors i les administracions locals, que escurça els terminis de revisió i tramitació de les factures.
La posada en marxa del servei de facturació e.FACT ha suposat per a les administracions públiques poder oferir als seus proveïdors una eina útil i efectiva per a realitzar l’enviament de factures en format electrònic a les administracions.
A la Ribera d’Ebre aquest servei ja s’ofereix des d’alguns ajuntaments als diversos proveïdors, i des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre s’ha ofert la realització d’uns tallers formatius als proveïdors. L’objectiu és guiar-los en l’ús de l’eina i informar-los de les millores que obtindran en fer-ne ús.
El passat 19 de desembre al Centre Neuràlgic de l’Ajuntament d’Ascó va tenir lloc la primera de les xerrades-tallers, on una vintena d’empresaris van rebre amb satisfacció la incorporació d’aquest nou servei. L’activitat va ser realitzada pels integrants del departament d’informàtica i del servei de telecentre del Consell Comarcal, que alhora oferiran un servei d’assessorament i seguiment personalitzat als proveïdors que ho sol·licitin.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: