Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre lliura les subvencions per al reequilibri territorial comarcal als ajuntaments de Benissanet, Ginestar, Miravet i Rasquera

29 desembre 2011 · Noticies

La seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit avui l’acte institucional de lliurament de les subvencions per al reequilibri territorial comarcal als ajuntaments de Benissanet, Ginestar, Miravet i Rasquera. Aquest acte institucional, presidit pel president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha comptat amb l’assistència dels alcaldes dels municipis de Benissanet, Ignasi Ballber; de Ginestar, Josep Maria Domènech; de Miravet, Antoni Borrell; i de Rasquera, Bernat Pellisa.
Les subvencions per al reequilibri territorial comarcal, derivades del conveni anual signat entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV), estan destinades als ajuntaments que, dins la comarca de la Ribera d’Ebre, no poden ser beneficiaris de les subvencions estatals amb destinació a dotacions i inversions en infraestructures derivades de l’aplicació dels plans d’emergència nuclear.
L’import de les subvencions és de 25.000 euros per cadascun dels quatre municipis i les actuacions previstes per cada ajuntament són les següents:
– Ajuntament de Benissanet: millores de serveis municipals com l’adequació d’un tractor per a ús de la brigada municipal, la construcció d’un umbracle a les piscines municipals i la compra de mobiliari per a la llar d’Infants i el menjador escolar.
– Ajuntament de Ginestar: rehabilitació de l’església vella del municipi.
– Ajuntament de Miravet: pavimentació de part del carrer Castell i substitució de set fanals al “Cap de la Vila”.
– Ajuntament de Rasquera: obres d’arranjament del tercer tram del camí dels Biens.
Durant l’acte institucional, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha recordat que “aquest reequilibri comarcal és possible gràcies al conveni amb l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) que permet al Consell Comarcal seguir treballant en projectes que milloren la qualitat de vida de les persones de la comarca i impulsen la dinamització econòmica dels nostres pobles”. Jardí ha avançat que “s’està negociant el conveni amb ANAV per l’any vinent i esperem que les negociacions tinguin com a resultat un conveni més quantiós”. El president comarcal ha recordat que els diners aportats pel conveni amb ANAV van destinats al reequilibri territorial comarcal, a l’atenció a les persones mitjançant els serveis socials comarcals, i a impulsar “la vocació industrial de la comarca de la Ribera d’Ebre”.
Per la seva part, els quatre alcaldes han expressat el seu agraïment a ANAV i al Consell per aquestes subvencions que permeten realitzar inversions necessàries pel dia a dia dels respectius municipis.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: