Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Presenten al consell d’alcaldes els resultats del projecte “Ribera d’Ebre Viva”

22 desembre 2011 · Noticies

A la darrera reunió del consell d’alcaldes de la Ribera d’Ebre, celebrada el dia 19 de desembre de 2011, entre altres temes, es van presentar els resultats del “Ribera d’Ebre Viva”, un projecte que s’emmarca en el projecte “Treball a les 7 comarques”, desenvolupat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).
Els alcaldes riberencs han valorat molt positivament la bona disposició i col·laboració del sector privat i la implicació del sector públic, i han expressat la voluntat política de continuar treballant en aquest projecte de desenvolupament econòmic destinat a dinamitzar els sectors productius de la Ribera d’Ebre per tal de generar ocupació a la comarca.
El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, ha destacat que “el projecte Ribera d’Ebre Viva és una mostra destacada de la col·laboració i bona entesa entre administracions i empreses, tant a nivell públic com privat”. Jardí ha afegit que “les potencialitats de desenvolupament de la comarca tenen actius molt importants en els sectors agroalimentari, turístic, formatiu i energètic, com ho demostra aquest projecte”.
El projecte “Ribera d’Ebre Viva” compta amb el suport dels 14 ajuntaments riberencs i de 41 empreses i entitats públiques i privades de la comarca. Els seus objectius són l’impuls del sector agroalimentari mitjançant la millora de la comercialització dels productes locals, l’estimulació del desenvolupament del sector turístic, i la detecció dels perfils professionals a partir de les necessitats de les empreses de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: