Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Terra Alta acull la reunió de presidents dels consells comarcals de les Terres de l’Ebre

20 desembre 2011 · Noticies

Els quatre presidents dels consells comarcals de les Terres de l’Ebre s’han reunit avui a la seu del Consell Comarcal de la Terra Alta, a Gandesa. Aquesta trobada formava part de les reunions que paròdicament efectuen Carles Luz, president del Consell Comarcal de la Terra Alta; Lluís Soler, president del Consell Comarcal del Baix Ebre; Joan Martín Masdeu, president del Consell Comarcal del Montsià, i Jordi Jardí, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre amb l’objectiu de tractar sobre temes d’interès comú.
En la trobada d’avui, els presidents comarcals han centrat el seu interès a tractar qüestions relacionades amb la prestació de serveis a la ciutadania tenint en compte el marc de l’actual situació de crisi econòmica. El president terraltí, Carles Luz, ha explicat que “els consells comarcals som molt conscients de la situació econòmica en què ens movem i hem d’estudiar les millors alternatives possibles per finançar els nostres serveis, a fi i efecte de fer-los més eficaços i sostenibles”. En aquest sentit, ha apuntat la necessitat de trobar fórmules de col·laboració entre els diferents consells comarcals per tal de garantir la prestació del màxim nombre de serveis possibles a la ciutadania i a les institucions. Carles Luz s’ha mostrat partidari d’unir esforços entre les quatre comarques i, fins i tot, de compartir algun servei per garantir-ne la continuïtat. També considera que en segons quins àmbits, com és el cas de la promoció turística del territori, en què intervenen diferents administracions i consorcis, caldria cercar mecanismes per optimitzar recursos i simplificar algunes estructures.
Aquesta ha sigut la tercera reunió dels presidents comarcals ebrencs des que es van constituir els consells comarcals del present mandat. La primera trobada va tindre lloc a la comarca del Montsià, i la segona, a la Ribera d’Ebre. És previst que a l’any nou la pròxima trobada tingui lloc a la comarca del Baix Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: