Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre inaugura la Fira de Nadal de Móra d’Ebre

18 desembre 2011 · Noticies

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a Móra d’Ebre la quinzena edició de la Fira de Nadal, amb un total de 22 comerços, artesans i entitats participants.
La inauguració de la Fira va anar a càrrec del president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, de l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, del regidor de Comerç, Josep Subirachs, i dels altres membres del consistori morenc.
Durant la Fira es van realitzar diversos actes, com la representació teatral de la catequesi de la Parròquia, el concurs de dibuix de la Unió de Botiguers, la cantada de nadales dels alumnes del Col·legi Lluís Viñas i del Col·legi Santa Teresa, la visita del Carter Reial, l’audició dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa, i la cantada de nadales per part d’un col·lectiu d’anglesos residents a la població.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: