Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebra acull una reunió amb la Diputació de Tarragona sobre el projecte del Pla Zonal de Carreteres de la Xarxa Local

21 novembre 2011 · Noticies

La Diputació de Tarragona ha iniciat recentment diverses trobades amb els municipis del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre per tal d’explicar-los amb detall el contingut i objectius del Pla Zonal de la Xarxa Local de Carreteres de la Diputació de Tarragona. Aquest matí ha tingut lloc la reunió amb els alcaldes de la Ribera d’Ebre a la seu del Consell Comarcal, que ha comptat amb la participació, a més del president comarcal, Jordi Jardí, del vicepresident de la Diputació i responsable del Servei d’Assistència al Territori, Pere Panisello, i del responsable del servei de Carreteres, Joan Zaballos, junt amb l’equip tècnic del servei i representants de l’empresa redactora del projecte.

El Pla Zonal de la Xarxa Local de Carreteres de la Diputació de Tarragona és un document destinat a planificar les actuacions futures per millorar la xarxa local de carreteres de titularitat i gestió de la Diputació de Tarragona, que sumen uns 1.100 quilòmetres.

L’avantprojecte del pla, aprovat la primavera passada per la Diputació, detalla aspectes com ara el manteniment o el creixement de la xarxa amb noves vies o la conversió de camins en carreteres. L’objectiu final és aconseguir una estructura de carreteres encara més competitiva, confortable i segura en els propers anys, en benefici del territori i de la qualitat de vida dels seus habitants. Pere Panisello ha ressaltat la utilitat de les trobades per tal que els representants dels municipis facin suggeriments a l’entorn del pla. D’aquesta manera, el document serà consensuat amb el territori abans de la seva aprovació definitiva pel Govern de la Generalitat. El pla es desenvoluparà en dues fases: del 2012 al 2020, i del 2020 al 2028.

Les reunions a l’entorn del Pla Zonal de Carreteres ja van ser anunciades pel president de la Diputació, Josep Poblet, durant les visites que va efectuar als alcaldes de les deu comarques de la demarcació, aquest passat estiu, per exposar-los el Pla Estratègic de la Diputació i recollir les seves inquietuds i necessitats.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: