Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza una Jornada de Promoció dels productes agroalimentaris de la comarca

3 novembre 2011 · Noticies

El Teatre Municipal La Llanterna de Móra d’Ebre acollirà el dia 10 de novembre una Jornada de Promoció dels productes agroalimentaris de la Ribera d’Ebre, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques: Ribera d’Ebre viva”, i la col·laboració de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.
L’objectiu de la jornada, a més de la promoció dels productes agroalimentaris de la comarca, és analitzar com afecta la configuració geogràfica al desenvolupament d’una zona i presentar experiències concretes sobre com les marques de productes agroalimentaris són una eina dinamitzadora del territori.
El programa de la jornada, que serà inaugurada pel president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, inclou la participació d’experts a la sessió matinal.
I a la tarda, després d’un dinar elaborat amb productes de la comarca, tindrà lloc la presentació dels estudis realitzats per dinamitzar econòmicament la Ribera d’Ebre en el marc del projecte “Treball a les 7 comarques: Ribera d’Ebre viva”.
La inscripció a la jornada, que és gratuïta, es pot formalitzar a desenvolupament@riberaebre.org o bé trucant al 977 401 851.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: