Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El 15 de novembre finalitza el termini per participar al 6è Concurs de Postals de Nadal, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

2 novembre 2011 · Noticies

L’Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport del Punt TIC de la Ribera d’Ebre i la Direcció General de Joventut, organitza la sisena edició del Concurs de Postals de Nadal en format paper i en format digital, adreçat a joves d’entre 15 i 35 anys..
El termini per presentar els treballs finalitza el dia 15 de novembre i la dotació econòmica del concurs és de 200 euros per cadascuna de les obres guanyadores.
L’obra guanyadora en format paper serà editada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, se’n farà una distribució gratuïta mitjançant les llibreries i papereries de la comarca i també serà la postal utilitzada per a les felicitacions oficials enviades des de l’ens comarcal.
I l’obra guanyadora en format digital serà utilitzada per a les felicitacions virtuals enviades des del Consell Comarcal i es facilitarà la descàrrega de la mateixa mitjançant el web de l’Oficina comarcal de Serveis a la Joventut.
Les bases del concurs es poden consultar a www.riberaebre.org/joventut i es pot demanar més informació al telèfon 977 401 851 o a puntjove@riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: