Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

EL CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D’EBRE ORGANITZA UNA JORNADA SOBRE “JOVES, VALORS I RELACIONS INTRAFAMILIARS”

21 octubre 2011 · Noticies

El dijous 27 d’octubre, de 17.30 a 20.30 hores i al Teatre la Llanterna de Móra d’Ebre, tindrà lloc la jornada sobre “Joves, valors i relacions intrafamiliars”, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col•laboració de la direcció general de Joventut de la Generalitat de Catalunya i el suport de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.
L’objectiu d’aquesta jornada és aprofundir i dotar de nous coneixements i eines per fer front al nou context familiar i social que envolta l’educació dels joves. Per aquest motiu, la jornada s’adreça tant a professionals que treballen amb joves com també a les AMPES i famílies de la comarca.
El president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid, seran els encarregats d’inaugurar la jornada, juntament amb Gemma Carim, consellera comarcal de Joventut, Ensenyament i Infància.
El ponent de la jornada serà Lluis Sáez, llicenciat en Dret per la UB i en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. Aquest sociòleg de professió, es dedica a la recerca social i a la docència universitària, impartint classes a ESADE, a l’Escola Superior de Relacions Públiques de la UB i al departament de Sociologia de la UAB. Ha publicat els llibres “Joves i valors” (2007), “Família i valors” (2008) i és coautor del estudi recent “Valors tous en temps durs” (2011) sobre l’evolució dels valors de la societat catalana. També ha realitzat diversos estudis sobre joves i violència, cultura del treball, desigualtats de gènere i sobre conciliació de la vida personal, laboral i familiar, entre altres.
Les persones interessades en participar a la jornada poden demanar informació i inscriure’s al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, telèfon 977 401 851 i a l’adreça electrònica puntjove@riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: