Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

EL CONSELLER D’INTERIOR INAUGURA LA 180a FIRA DE MÓRA LA NOVA I VISITA L’ESTAND DEL CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D’EBRE

20 octubre 2011 · Noticies

El conseller d’Interior, Felip Puig, ha presidit l’acte inaugural de la 180a Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova. El conseller ha estat acompanyat per l’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, el president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Jordi Jardí, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i la sots directora dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre, Eva Ruiz. A la inauguració també hi han assistit, entre altres autoritats, diversos consellers comarcals, alcaldes i regidors de la comarca.
Durant la seva intervenció, el conseller Felip Puig ha volgut llançar un missatge encoratjador davant moments d’incertesa econòmica i ha posat de relleu “el valor de l’emprenedoria” de la gent de la comarca i del municipi. Puig s’ha mostrat confiat en “l’orgull, l’identitat” d’un poble “capaç de resistir en situacions complexes” i ha destacat el “simbolisme” d’una fira que porta 180 anys: “És una clara aposta, ja no de visió de passat, sinó sobretot de futur”.
El conseller Puig ha manifestat que la recuperació del país passa per “l’empenta de la gent, pel compromís dels ciutadans, dels emprenedors, de la capacitat de cooperar, d’associar-se, de tenir més autogovern i més poder polític, i sobretot perquè des de les administracions facilitem, desburocratitzem i sobre tot prenguem decisions difícils, valentes” per “garantir la continuïtat, no només del nostre model de societat del benestar, sinó que garantim també el futur de Catalunya com a país i com a nació”.
Durant l’acte d’inauguració de la fira, el conseller ha presidit el lliurament dels premis dels concursos literaris i de vins. Posteriorment, i acompanyat per les autoritats, el conseller ha fet el tradicional recorregut per les instal·lacions de la Fira. A la seva arribada a l’estand del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Felip Puig ha estat rebut pel president de l’ens comarcal, Jordi Jardí, i per diversos consellers comarcals i alcaldes de la comarca.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: