Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

ASCÓ ACOLLIRÀ DIUMENGE LA XVIII MOSTRA DE CANT CORAL DE LA RIBERA D’EBRE, ORGANITZADA PEL CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D’EBRE

7 octubre 2011 · Noticies

L’església de Sant Joan Baptista d’Ascó acollirà el proper diumenge, 16 d’octubre de 2011 i a partir de les 19.00h, la XVIII Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre, organitzada pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Ascó.
En aquesta edició hi participaran l’Orfeó Tivissà, dirigit per Manel Castellnou; la Coral Decibels, dirigida per Antony Doyle; el Cor l’Aubadera de Móra d’Ebre, dirigit per Robert Faltus; i l’Orfeó d’Ascó, dirigit per Anna Galcerà.
El concert de la mostra es clourà amb dues interpretacions a càrrec de totes les corals juntes que, sota la direcció d’Anna Galcerà, cantaran la cançó catalana “Pirineu” i el tradicional “Cant de Senyera”.
Cal recordar que la Mostra de Cant Coral de la Ribera d’Ebre és una activitat cultural molt arrelada a la comarca, com ho demostra el nombre d’edicions realitzades fins ara. L’edició anterior va tenir lloc l’octubre de l’any passat, al Centre Cívic de Rasquera.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: