Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

EL CONSELL COMARCAL DE LA RIBERA D’EBRE ACULL LA PRESENTACIÓ DEL BUTLLETÍ DE CONJUNTURA LOCAL DE LES TERRES DE L’EBRE DEL 2on TRIMESTRE 2011

30 setembre 2011 · Noticies

La seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha acollit aquest matí la presentació del Butlletí de Conjuntura local de les Terres de l’Ebre, corresponent al segon trimestre de 2011, realitzat per la Càtedra d’Economia Local i Regional de la URV. A la presentació hi ha participat el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès; la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim; el conseller comarcal de l’àrea de Promoció Econòmica, Francisco Acero; el sotsdirector del Campus Terres de l’Ebre de la URV, Xavier Farrè; i el director de la càtedra d’Economia Local i Regional de la URV, Juan Antonio Duro.

Presentació Butlletí 2T2011

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: