Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El corn dels sirgadors torna a resonar a la Ribera d’Ebre

29 agost 2011 · Noticies

El so del corn però no va ser l’única novetat en la Festa el Riu de la capital de la Ribera d’Ebre. El CERE, amb el suport del Consell Comarcal riberenc i la Generalitat, també han recuperat la vestimenta dels sirgador. Una vestimenta que van dur els 5 participants que van competir en la IIIà edició del concurs de Sirgadors.

Les competitives curses amb muletes o puntones van ser l’eix central de la Festa del riu morenca al costat de la cursa de natació, tot creuant l’Ebre, i l’atrapament d’ànecs de plàstic, amb premis sorpresa.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: