Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Riba-Roja acull el projecte guanyador del concurs Art Jove 2010 de les Terres de l’Ebre

24 agost 2011 · Noticies

La mostra inagurada el passat dilluns també inclou les obres del finalistes: l’”Europa del Segle XXI” de Lara Gombau, “Volumetries canviants” d’Isaura Castellà, “mots i incomunicació” d’Elena Blesa i “Monstre” de Rakel Aliau. En l’acte d’inauguració van participar l’alcalde del municipi, Antonio Suarez, que va destacar la vitalitat artística del municipi, ja que és la segona vegada que “un artista del poble guanya el certamen”. Així, a més del guanyador d’aquesta edició, l’any 2008 també va guanyar el certamen una altra jove de la mateixa població, Roser Gay.
El president del Consell comarcal riberenc, Jordi Jardí, també va esta present en la inauguració de l’exposició. Jardí valora el fet que el guanyador de l’Art Jove sigui un riberenc i destaca “ que el nivell de les obres és d’altíssima qualitat, com es pot veure a l’exposició, i l’Adrià Cid, un riberenc nascut a Barcelona i establert a Riba-roja, em fa sentir com a president molt satisfet de veure que la joventut, a la qual d’una manera injustificada se li ha atribuït cert desinterès per la vida pública i social tant de la comarca com del país, rere aquest opinió equivocada, hi ha una sèrie de persones que sabent el què fan, sabent el què és tenir interès per les coses que formaran part de la història de la comarca i del país”. El president del Consell també insta als joves de la comarca “ a que tinguin inquietuds culturals i artístiques a continuar amb la seva faceta perquè són el futur”.
Al seu torn, la coordinadora territorial de Joventut, Teresa Marcelino va posar èmfasi en la consolidació del certamen i en la prioritat que esdevé, per la Direcció General, “el suport a la creació cultural per part de la gent jove, no només econòmicament sinó també, ajudant-los a entrar als circuits culturals i artístics”.
La directora de Benestar Social i Família a les Terres de l’Ebre, Manolita Cid cloïa l’acte protocol•lari, reforçant que “el suport als joves creadors i artistes és vital, molt més important i necessari ara, precisament en aquest moments de crisi”.

L’exposició, que es va inaugurar ahir coincidint amb les festes de Riba-roja d’Ebre, romandrà oberta al Telecentre (plaça de la Vila, 1) fins l’11 de setembre en el següent horari:
– Del 22 al 28 d’agost: tots els dies de 18 a 20h.
– Del 29 d’agost fins a l’11 de setembre: els divendres, dissabtes i diumenges de 18 a 20h.
Anteriorment, l’exposició s’ha pogut visitar a la sala d’exposicions dels Serveis Territorials del Departament de Cultura a les Terres de l’Ebre a Tortosa i a la Sala d’exposicions de Catalunya Caixa a Amposta.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: