Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consorci per la Gestió de Residus de la Ribera, la Terra Alta i el Priorat incorpora tres nous vehicles a la seva flota

8 agost 2011 · Noticies

El passat divendres es va formalitzar la recepció de tres nou vehicles per al Consorci que dóna servei a les tres comarques. Els vehicles són:
– Un vehicle recol•lector compactador de 24m3, de càrrega posterior per contenidors de polietilè urbans i metàl•lics de 9 m3.
– Un vehicle recol•lector equipat amb grua hidràulica i equip de ganxo per la recollida de contenidors d’iglús i caixes metàl•liques de selectiva
– Un vehicle recol•lector satèl•lit de càrrega posterior amb caixa de 5 m3.

L’import dels total és de 527.000 euros ( aportats en un 95% pel Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) de la Generalitat ( en la seva primera fase); el 5% restant l’aporta el Consorci per la Gestió de Residus de les tres comarques.

El conseller del Parc Mòbil del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gil Martí, considera que els nous vehicles “ serviran per millorà el servei a les tres comarques. Hi ha vehicles que porten un desgast important pel anys que porten treballant i el que fem és actualitzar i millorar el parc mòbil. Per tant, amb aquest tres vehicles augmentarem el parc amb dos vehicles més.” El conseller Martí també s’ha referit a la millora de la recollida gràcies a les noves adquisicions, “tindrem una certa tranquil•litat alhora de donar un bon servei, millorar-lo, i de fer una bona recollida, especialment aquest mes d’agost en el que algunes de les poblacions hi ha un augment d’habitants. En resum, del que es tracta és que tot el fem acabi beneficiant a les tres comarques”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: