Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Flix acull la IX Regata de la IX Lliga Catalana de Llagut

30 juliol 2011 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera va donar suport a la prova amb una aportació econòmica important degut a la seva rellevància dins de les competicions d’embarcacions tradicionals a nivell català.
Cal destacar el bon paper dels clubs riberencs en la competició. El club nàutic Flix que va quedar en segon lloc en la finals de la Absolut Fèmina Final- A (1-4) (1.000 m) i tercer en les categories de Cadet i Juvenil, també en les categories femenines. Pel que fa als homes, el club Nàutic de Móra d’Ebre va quedar primer classificat en la prova de 500 metres, en la categoria de cadets. A la final masculina de 1.000 metres els club flixanco va assolir el quart lloc. Respecte els futur de les competicions en muletes i puntones a la comarca està assegurat ja que el club nàutic Flix va aconseguir el primer i el tercer lloc en la categoría infantil ( 500 metres ).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: