Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Un centenar de participants completen els 24 quilòmetres en la IIa edició de la cursa Camí de Sirga de Móra d’Ebre

24 juliol 2011 · Noticies

La plaça de Baix de la capital de la Ribera va ser el punt de sortida i d’arribada de les tres competicions. Tot i la calor, i un recorregut amb certa dificultat tècnica tots els corredors i corredores van aconseguir completar el circuit de la cursa de 24 quilòmetres que incloïa l’ascensió al Pic de l’Àliga i la Picossa.

A part de la cursa de muntanya, també es va prepara un marxa de 13 quilòmetres i una cursa d’iniciació de 6 quilòmetres per als futurs corredors del traçat més exigent.

El Consell Comarcal, tal com ja va ho va fer, a les curses de Miravet i Ginestar va col•laborar amb un obsequi als guanyadors de les categories general, senior, masters tan masculines com femenines. Montserrat Forcades, la consellera d’Esports de l’ens riberenc va ser l’encarregada de lliurà els trofeus als guanyadros, al costat de Sixte Melchor, primer tinent alcalde de Móra d’Ebre i Cinta Espuny, representant territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: