Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Èxit de participants en el curs

18 juliol 2011 · Noticies

. Gairebé una quarantena de persones van començar el passat divendres, a la seu del Consell riberenc, el curs “Empren com a guia turístic”, organitzat pels departament de joventut i Dinamització econòmica de l’ens amb la col•laboració del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Antena del Coneixement de la URV. La xifra de participants superava les expectatives dels organitzadors, tot i que cal tenir en compte que la darrera vegada que es va celebrar un curs d’aquestes característiques va ser l’any 1997.

El conseller Bernard Farnós va ser l’encarregat d’obrir el curs destacant el fet “que la Ribera d’Ebre disposa d’una gran i variada gamma d’actius turístics que ens han de permetre promocionar aquest territori. L’hem de promocionar com una zona turística d’alta qualitat. Des de l’equip de govern així ho entenem i així ens ho hem proposat”. “Ens faria especial il•lusió que d’aquí en sortiu realitzats, satisfets amb eines que obriran portes al sector turístic a la comarca” va afegir Farnós per tancar la seva intervenció.

El curs , que es durà a terme els dies 15, 16, 22 i 23 de juliol amb un total de 20 hores, té per objectiu dotar de les eines necessàries per poder ser un bon guia turístic i, per altra banda, donar la màxima informació dels diversos actius turístic de la nostra comarca. Les sessions també comptaran amb la participació de diferent persones vinculades als actius turístics de la Ribera que explicaran la seva experiència.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: