Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, es reuneix amb els alcades riberencs en la seva visita a la comarca

15 juliol 2011 · Noticies

El conseller del departament de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, prèviament, ha signat el llibre d’honor del Consell riberenc i ha destacat que aquesta ha estat la seva primera visita al Consell Comarcal de la Ribera, “ una bona ocasió per expressar-los el compromís del Govern de Catalunya amb aquesta terra, amb el seu progrés i el benestar de la seva gent”. Seguidament, el conseller de Territori i Sostenibilitat s’ha reunit amb els alcaldes de la comarca. Respecte la trobada Recoder, ha destacat els diferents tipus de problemes, especialment aquells que afectaven més d’un municipi, i que li han fet arribar els alcaldes. Entre les problemàtiques apuntades destaquen el desenvolupament econòmic de la Ribera. En aquest sentit el conseller s’ha compromès, des del seu departament, a prioritzar “ la millora de les infraestructures d’aquelles comarques que es troben allunyades dels nuclis d’activitat del país. Està clar que les infraestructures són claus pel desenvolupament i en aquest sentit el nostre compromís, dins de les nostres possibilitats, de prioritzar la inversió en aquestes comarques, com la Ribera d’Ebre, és un compromís que he adquirit públicament amb ells”.

Altres qüestions plantejades pels alcaldes han estat la lentitud de les tramitacions administratives, per exemple la tramitació dels informes d’impacte ambiental, o la dificultat d’ampliació d’activitats agrícoles o turístiques en terreny no urbanitzables.

El president del Consell Comarcal, Jordi Jardí, ha assenyalat que la visita del conseller de Territori i Sostenibilitat “ no ha estat en cap cas protocol•lària, sinó que ha estat un reunió que ha comptat amb tots els municipis de la comarca i el conseller ha vingut amb els deures fets ”. Jardí també ha destacat les qüestions plantejades pels alcaldes “ conscients de la situació actual del país i, per tant, aquí no s’ha proposat cap carta als reis, senzillament s’han demanat qüestions que són d’imperiosa transcendència pel desenvolupament de la comarca. El conseller n’ha pres bona nota i jo, com a president, també”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: