Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Jordi Jardí nou president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

8 juliol 2011 · Noticies

L’acte de constitució del nou Consell Comarcal riberenc ha començat amb la formació de la mesa d’edat , formada pels consellers Albert Miret i Josep Maria Sáez. Una vegada han jurat el càrrec la resta de consellers s’ha procedit a la votació dels president. Una votació que només ha comptat amb un candidat: Jordi Jardí per Convergència i Unió.

El nou president de l’ens riberenc i alcalde de Tivissa ha recordat la majoria absoluta que l’ha portat a la presidència del Consell però ha obert la possibilitat de buscar amb la resta de forces politiques “ el consens necessari en cada decisió que prenguem a partir del dia d’avui”. Jardí també ha assenyalat que al llarg de la legislatura haurà d’afrontar “ decisions difícils de prendre i d’altres difícil d’entendre. El què sí que tindran aquestes qüestions en comú serà que aniran encaminades a millora la qualitat de vida de tots i cadascun dels veïns dels nostre 14 municipis i, no ho oblidem, dels nostres 17 pobles”.
Pel que fa a les línies de treball, Jordi Jardí ha subratllat que “ les prioritats seran les persones. Estem en una situació de crisi, en que la comarca està passant dificultats a nivell laboral, i per tant des del consell comarcal, així com ho han assenyalat la resta de grups polítics, tenim un acord signat fa pocs mesos que ens marca les línies a seguir en el futur proper. Jo crec que estem legitimats per què aquest estratègia va ser presa per unanimitat del Consell. Si tenim la capacitat d’anar units en el camí que hi ha escrit en aquest full de ruta, jo crec que ens en podrem sortir. No serà fàcil, la feina està per fer però ens veiem amb prou valentia per tirar-lo endavant”.

El nou president del Consell riberenc ha avançat que en el termini “ d’entre vuit i deu dies” es donarà a conèixer el cartipàs del nou equip de govern de l’ens.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: