Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Més de 400 persones celebren la XXIà Festa de fi de curs de la Gimnàstica de manteniment per la Gent Gran de la Ribera al municipi de Flix

4 juliol 2011 · Noticies

La Festa de fi de curs serveix per tancar una activitat que enguany a ha comptat amb més de 300 participants dels diferents municipis. La XXIà edició s’ha celebrat al municipi de Flix des de les 10 del matí al teatre de la Societat on les autoritats locals i comarcals han donat la benvinguda a les més de 400 persones, entre participants i acompanyats, que omplien la sala.

El vicepresident en funcions del Consell Comarcal, Josep Solé, ha agraït l’hospitalitat del municipi flixanco alhora d’acollir la XXIà edició, “ el que vol dir que és una activitat que ja superat la majoria d’edat”. Solé ha recordat l’objectiu original de la gimnàstica de manteniment per la gent gran: “ vam iniciar les sessions per tal de millorà la qualitat de vida de la gent gran dels nostres pobles. Per millora la qualitat de vida calia que, físicament, la gent gran estigues en forma. També era molt important la cohesió social, fet que els participants es trobessin, especialment en el fi de curs “. El vicepresident en funcions ha tancat la seva intervenció felicitant les persones de l’àrea dels serveis social de l’ens comarcals i als tècnics que han impartit les classes durant el curs.

Marc Mur, alcalde de Flix, ha destacat la voluntat de continua “ des de l’administració local” amb una activitat que ha demostrat “ arribant a la 21à edició, que és una activitat amb molt èxit”. Mur ha instat al participants “ a gaudir de les activitats que han preparat des del Consell i l’ajuntament”.

Abans del tradicional dinar de germanor, el participants han pogut visitar el refugi de la guerra civil o conèixer el nou passeig al costat del riu Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: