Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El consell Comarcal tanca el curs d’economia cooperativa i el cicle de xerrades sobre la normativa i seguretat en espais i espectacles públics

4 juliol 2011 · Noticies

El curs d’economia cooperativa, que s’ha realitzat al llarg de tres dies, anava dirigit a tècnics dels ens locals de les Terres de l’Ebre. Durant el curs s’han facilitat els coneixements necessaris per tal que els tècnics puguin assessorà a les persones dels seus respectius municipis, alhora de formar una empresa en règim de cooperativa. Des del departament de Dinamització Econòmica de l’ens riberenc assenyalen que “ aquest curs està emmarcat en la Pla de Dinamització de l’Economia Cooperativa a la Ribera d’Ebre. El curs el Model d’Empresa Cooperativa està inclòs, alhora, en el projecte d’Innovació Cooperativa ( subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i pels Fons Social Europeu). En total han participat 10 tècnics i tots ells s’han mostrat satisfets amb els coneixements adquirits ”.

També en el passat mes de juny, s’ha celebrat el cicle titulat “Jeroglífics legals – normativa i seguretat en espais i espectacles públics”. La primera de les conferències es va celebrar el passat dia 15 de juny i es va centrar en la contractació d’actuacions musicals des de la vessant jurídica. El dimecres, dia 22 de juny, va ser el torn de les seguretat i normativa en actes públics i festes.
Mireia Grangé, tècnica de Cultura de l’ens, valorava “molt positivament la jornada. Els dos ponents han exposat els continguts d’una manera clara i sintètica, molt útil per a les persones que hi han assistit”. En total una quarantena de persones entre tècnics dels ajuntaments i músics van prendre part en aquestes xerrades.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: