Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Alumnes de 1er d’E.S.O de l’IES Julio Antonio visiten el Consell Comarcal

22 juny 2011 · Noticies

Les tècniques de joventut de l’ens han explicat als joves del centre morenc, els inicis i la història dels Consells Comarcals, el seu funcionament tan a nivell polític com administratiu, centrant-se sobretot en les tasques que es realitzen des dels diferents departaments. Després de l’explicació han visitat alguns dels espais més emblemàtics de l’ens, com les sales de les Juntes de Govern i Plens i el despatx del President.

Posteriorment, també han visitat el Telecentre on els tècnics del Consell els han explicat l’extensió que hi ha a cada municipi del Telecentre comarcal, així com els programari i maquinari de que disposa aquesta instal•lació.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: